A minőség magasiskolája

Többfunkciós francia kerítések

 


A minőség és a megbízhatóság a DIRICKX legfőbb értékei

A DIRICKX Csoport fő célja a vevői elégedettség, fontos, hogy ügyfeleinek széles körű innovatív termékeket és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson, ezzel támogatva őket a teljes projekt során.
Legfőbb értékei a minőség és a megbízhatóság, mellyel folyamatosan magas minőségi követelményeknek megfelelő termékeket, megoldásokat kínál piacának.
Megbízhatóságunk alapja a minőségi termékek forgalmazása, valamint szakértő alkalmazottak tapasztalata.

A DIRICKX Kft minőségpolitikájának legfőbb biztosítéka az ISO 9001:2000 tanúsítvány, mely még inkább a fogyasztók szempontjait helyezi előtérbe.

Minderről bővebben a http://keritesvilag.hu/hu/content/9-minosegpolitika és a http://www.dirickx.hu/garanciak oldalon olvashat.
 

 A Dirickx kerítés más: a formatervezés és biztonság ötvözete. Az AXIS® és AXOR® rendszer összetéveszthetetlen, mert rögzítők nélküli, nagyon biztonságos kerítésrendszer. A RAL skála 200 színében készülő, hosszú élettartamú területhatárolók mindenféle objektum bekerítésére alkalmasak és szemet gyönyörködtetők egyben.

Tekercses kerítés kínálat: drótfonat, ponthegesztett hálók, vadhálók, mezőgazdasági és sport kerítések. Kapuk: kiskapuktól kezdve a teherfogalmi nagykapukig. Mobilkerítések és kerítés kiegészítő megoldások. 

Ide kattintva elérhető az anyacég katalógusa


 Legújabb kapuink:
ALLIX termékcsalád
tovább... 
 Még kedvezőbb megoldások...
... a DIRICKX-től 
tovább... 
 Hírek, események
és aktuális munkák
tovább...