Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-336-3100

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx GroupHÍRLEVÉL

E-mail: dirickx@dirickx.hu
TEL.: +36-1-336-3100
www.keritesvilag.hu
www.dirickx.hu

 

A minőség magasiskolája * * * A minőség magasiskolája * * * A minőség magasiskolája

ALKALMAZÁSTECHNIKAI HÍRLEVÉL

A 2017-2018-as év legnagyobb magyarországi beruházása kétségkívül a Dagály Úszóaréna megépítése volt. A nem mindennapi beruházás fő szempontja a 2018. évi úszó világbajnokság megrendezése céljából felépített úszómedencék megépítése, valamint a Dagály főépület és strandfürdő felújítása.

A tervek elkészítésekor fontos szempont volt a nagyszámú ki-és belépők átengedésének biztosítása a biztonsági előírások betartásával. Több évtizedes tapasztalatunknak és a megbízható minőségi termékeinknek köszönhetően a tervezés során DIRICKX ALLIX® egy- és kétszárnyú kapuk kerültek kiválasztásra. A projekt során 12 db 2,0 méter magas DIRICKX ALLIX® szárnyas kaput építettünk be RAL7016 antracit szűrke színben. A választásnál az elsődleges szempontok a tartósság és a minőség voltak. Ezekre a kapukra a DIRICKX 10 éves felületvédelmi garanciát ad, de mindemellett kiemelnénk a kapuhoz tartozó fémtokos LOCINOX zárszerkezetet, amely minőségében és tartósságában kiemelkedő a zárszerkezetek piacán.

Mivel egy strandnak folyamatosan üzemelnie kell, fontos, hogy olyan kapuk legyenek telepítve, amelyek eleget tesznek ennek az elvárásnak. Olyan kapukkal, amelyek egyszerre alkalmasak a terület védelmére, a folyamatos használatra és a lehető legtöbb ember átengedésével, (akár vészhelyzet esetén is) megelőzhető legyen a tumultus vagy sorok kialakulása.

A projekt során beépített DIRICKX ALLIX® szárnyas kapuk mindegyike 180 fokban nyíló kivető pánttal van felszerelve, mivel e kapuk egy része menekülőkapuként is funkcionál. Menekülőkapu alkalmazása minden olyan területen kötelező, ahol nagyobb tömeg tud összegyűlni és fennáll a nem várt események (vészhelyzet) bekövetkezésének kockázata.

A DIRICKX által gyártott minden kézi- és motorizált nyitású kapu megfelel az NF EN 13241-1 európai szabványnak, valamint a 2004/108/EK irányelv előírásainak. A szabvány célja a végfelhasználói biztonság megerősítése, az európai szintű követelmények harmonizálása egy közös referenciarendszer létrehozásával és a termékek szabad mozgásának biztosítása az Európai Unión belül.

TERMÉKISMERTETŐ

Az ALLIX® szárnyas kapu előnyei:

 • Telepítése gyors
 • Alkalmazható ipari- és logisztikai területeken, közigazgatási területeken, lakossági szektorban
 • A különböző opcióknak köszönhetően minden vásárló a saját igénye szerint tudja összeállatani a kívánt kaput. Ehhez nyújt segítséget az alábbi kaputervező: http://configurateur-portails.dirickx.fr/
 • A kapuszárnyak 180°-ban nyitható, állítható pántokkal felszerelve
 • Kézi vagy motorizált változatban kapható
 • Motor üzemkész funkció, a gyorsabb motornak köszönehtően területe kevesebb ideig marad nyitott állapotban
 • Nyitásszélesség az egyszárnyú kapunál: 1m-től 5m-ig (25cm-es ugrásokkal), a kétszárnyú kapunál: 2m-től 10m-ig (50cm-es ugrásokkal). A kapuk magassága 1m-től 2,5m-ig (10cm-es ugrásokkal) választható.

  A többféle kitöltési lehetőségnek köszönhetően akár a már meglévő kerítéshez is könnyen illeszthető az ALLIX kapu.

  A RAL skála 200 színében, Élegance és „kétszín opcióval” is kapható. A „kétszín” opciónak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy különböző színű oszlopokat és kapuszárnyakat telepítsünk, a megrendelő ízlésének megfelelően.

                    
  A képek nagyításához kattintson a képre!


  Kérdéseikkel keressék munkatársainkat a fenti elérhetőségeken!

  Budapest, 2019. január