Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-336-3100

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

A DRÓTFONATTÓL AZ AXIS® TÁBLÁKIG

Első benyomásunkat egy épületről a kerítés adja, ezért a védelmen, a terület határainak jelzésén túl esztétikai szerepe is van. Nagyon fontos, hogy minden típusú épülethez, minden környezethez kiválasszuk a hozzá leginkább alkalmazkodó kerítéstípust.

A tekercses kerítések a legegyszerűbb, hagyományos megjelenésű kerítésfonattól a ponthegesztett hálókig különböző huzalvastagságban és szemmérettel kaphatók.

1) AXIS S TÁBLA AXOR® OSZLOPPAL

Ezek a táblák esztétikus, de költségkímélő megoldást jelentenek mind lakossági, mind ipari alkalmazás esetén. Axor oszloppal illesztve a kerítés megbonthatatlanná válik az oszlop speciális kialakításának köszönhetően. A kerítésrendszer így nem csak biztonságos, de a látványt nem teszi tönkre a számos rögzítő elem.

Axis S tábla, akciós ár: 8.470,-Ft+ÁFA

Magasság: 1,5 m
Táblahossz: 2,45m
Huzalok: 4 mm
Szemek: 100x50 mm
Szín: RAL 6005 sötétzöld

Oszlopa: Axor 2m vagy 2,2 m

Akciós árak: 2m: 3.780 Ft+ÁFA  2,2 m: 3.980 Ft+ÁFA

2) AXIAL SUPER KERÍTÉSHÁLÓ UNIVERS OSZLOPPAL

A Axial Super ponthegesztett kerítésrendszer szilárd, masszív kerítés széles körű felhasználással. Rendkívül alkalmas házak, irodaépületek, telkek bekerítésére. A telepítést rendkívül megkönnyíti, hogy feszítőhuzal nélkül lehet megépíteni.

Kerítésháló: Axial Super,  akciós ár: 13.100,-Ft+ÁFA

Magasság: 1,5 m
Tekercs hossz:
25 m
Huzalok: 2,2 mm
Szemek: 50,8 x 101,6 mm
Szín: RAL 6005 sötétzöld

Oszlopa: Univers 2m, 38 mm:  2.600,-Ft+ÁFA vagy Univers 2,25m, 48 mm: 3.670 Ft+ÁFA

Ajánlott oszlopa az UNIVERS® oszlop, amely első ránézésre egy egyszerű csőoszlopnak tűnik, de a kialakított rögzítő sínhez egyszerűen, klipszekkel kapcsolható a kerítés. Ez a típusú oszlop bármilyen tekercses kerítés esetében esztétikus és tartós megoldást nyújt. Táblás és tekercses rendszerünk előre gyártott lábazattal egészül ki, melyet a hagyományos sávalaphoz viszonyítva a bebetonozott oszlopok tartják.

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Tekercses kerítéseinkről bővebb információt ide kattintva talál.