Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-70-775-0940

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

A cégünknél vásárolt termékek telepítése mellett térítés ellenében azok kiszállítását is vállaljuk. Több szállító partnerrel állunk kapcsolatban, valamint saját, szállításra alkalmas autóval is rendelkezünk, így a megrendelő által kért helyre és időpontra az árut biztonságosan el tudjuk szállítani/szállíttatni. Kérje árajánlatunkat kollégáinktól.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK: A megrendelt termékeket a megállapodásnak megfelelően a Vevő vagy a fentiek szerint térítés ellenében a DIRICKX Kft. szállítja/szállítatja ki.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:
a megrendeléstől számított kb. 6-8 hét + telepítés.

Anyagvásárlás esetén termékeinket átvehetik a fizetés rendezése után előzetes időpont egyeztetéssel: 1108 Budapest, Harmat u.220. Nyitva tartás H-P: 08.00-16.00-ig.

A Harmat utca 220. szám 12t-ás össztömeg korlátozott övezethez tartozik, ezért 12t-nál nagyobb össztömegű autók esetében behajtási engedélyt szükséges kérni http://tobi.bkk.hu oldalon.

TERMÉKEK ÁTVÉTELE, SÉRÜLÉSEK: Amennyiben a leszállított terméken sérülés látható, kérjük a sérült termékek megnevezését, darabszámának feltüntetésével írják rá a szállítólevélre vagy CMR-re és 5 munkanapon belül írásban értesítsék kollégáinkat!

TÁROLÁSI DÍJ: Amennyiben a kitárolt termékeket a Vevő a megbeszélt időpontban nem szállítja el, úgy a megbeszélt időponttól kezdődő 5. munkanapot követően tárolási díjat számítunk fel és számlázzuk ki a Vevő részére. A tárolási díj összege: 240 Ft + ÁFA / raklap / megkezdett munkanap.