Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-70-775-0940

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx GroupKüldetésünk középpontjában a kutatás és fejlesztés

 

Az üzleti stratégia alapja a vállalat filozófiája

Ez az úttörő szellem jellemzi üzleti döntéseinket, amely biztosítja a kutatási és innovációs tevékenységeinket. A kutatás és fejlesztés alapvető értékek a DIRICKX-nél.

DIRICKX GROUP célja a kutatásokkal és fejlesztésekkel az, hogy meggyőződjön ügyfelei igényeiről és nem csak innovatív megoldásokat kínáljon nekik, hanem felkészüljön a jövőbeni igények kielégítésére is. Az innovációs folyamatokban a vállalat minden tagja érdekelt.  Ötleteikkel mindegyikük hozzájárul a fejlesztésekhez, ezzel megőrizve a DIRICXK GROUP úttörő szellemét.

Pénzügyi eszközök és erős növekedés

Az újítások nagyon intenzívek. Ez a jelentős fejlődés látható a kutatás és fejlesztéstől a kutatási innovációs fejlesztésig.  Az innovációs tevékenység nem csak a Kutatás Fejlesztésre (R&D) és marketingre terjed ki, hanem minden vállalati üzletet és terméket érint (kapuk- és kerítések innovációja, biztonságtechnika innovációja stb). Az innovációs stratégia együttesen képes forrásokat újrateremteni és biztosítani a folyamatos szakértelmet.

Megújulni, innovatívnak lenni nem könnyű, de létfontosságú! A világ gyorsan változik és vele együtt gazdasági környezetünk is, ám ezzel egyidejűleg a termékek élettartama lerövidül. Egy dolog biztos: a változás folyamatos. Folyamatosan alkalmazkodnunk és fejlesztenünk kell a termékeinket, szolgáltatásainkat és a termelési folyamatokat.


Az innovációnak a vállalati stratégiánkat kell szolgálnia!

 

Eredmények:

2004: Jacques DIRICKX elnyeri az év üzletembere címet a nyugat francia régióban az Entreprendre magazin és Ernst & Young által szervezett versenyen.

2005: Jacques DIRICKX elnyeri az év üzletembere címet Franciországban az Entreprendre magazin és Ernst & Young által szervezett versenyen.

2007: Jacques DIRICKX elnyeri az év üzletembere címet az Entreprendre magazinnál.