Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-70-775-0940

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

Hírlevél

Két új termékkel bővült a Dirickx termékskálája, melyek teljessé teszik az EXALT rudazott termékcsaládot. A vízszintes profilba süllyesztett függőleges rudak a kifinomultság benyomását keltik és a szabadalmaztatott ipari innováció előnyeit élvezik.

 

A Dirickx olyan jellemzőkkel alkotta meg az EXALT Oblic és EXALT K-re rudazott kerítéseket, amelyek ezeket a termékeket egyedileg különböztetik meg a korábbi EXALT termékektől.  Az EXALT Oblic 25mm átmérőjű üreges rudakkal, míg az EXALT K-re 20x20mm szögletes rudakból áll, amelyek süllyesztve kapcsolódnak a kerítés vízszintes profiljába, ezáltal csökkentve a kerítés vastagságát.

A függőleges rudak falvastagsága 1,5mm, a rudak közötti távolság maximum 110mm. Mindkét típus kompatibilis a rudazott termékek 60mm átmérőjű kör- és 60x60mm-es, szögletes oszlopaival. A keresztrúdon túlnyúló rudak túlnyúlása kisebb ezeknél a termékeknél, mint az előző 4 EXALT modell esetében, valamint táblánként 29 rúd került elhelyezésre. A tábla szélessége 2540mm, tengelytávja 2600mm, a keresztrúd profilja 50x30mm.

Telepítési módja megegyezik a korábbi EXALT termékekével.

Jellemzői:
-        egyszerű telepítési mód
-        láthatatlan csavar rögzítés
-        modern, dinamikus design
-        biztonságos és megbízható

Tökéletesen illeszkednek az ALLIX rudazott kitöltésű kapukhoz, - mely termékcsalád hamarosan bővülni fog az EXALT Oblic és EXALT K-re kitöltésekkel is -, valamint a LEXIE dekoratív panelekhez.

Mint a legtöbb termékünk esetében ezeknél a kerítéseknél is a RAL skála 200 színéből lehet választani, de a matt és textúrált színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően.