Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-336-3100

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group


DIRICKX AXIS Design® alkalmazás-technikai hírlevél


Több mint 20 éve megtalálható a magyar piacon a legnagyobb és legtöbb terméket magában foglaló csoport a Dirickx AXIS Design® termékcsalád. Merev hálós kerítés, mely különböző erősségű kivitelezésben, különböző vastagságú huzalokból, a RAL skála 200 színében érhető el azoknak, akiknek fontos a biztonság, a védelem és a megjelenés.

A piacon a Dirickx által elsőként kifejlesztett fluidizációs technológia fő erőssége a nagytapadású műanyag bevonat a kerítés táblákon és oszlopokon. Ez a porbevonat kiemelkedő minőségű bevonat, ami megfelel a vállalkozás környezetvédelmi szempontjainak, oldószerekkel nem szennyezve a környezetet és a levegőt. E technológiának köszönhetően tudatosan választhatunk a hosszú életű termékekből, melyek minősége már széles körben ismertséget szerzett.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki merev hálós kerítésben gondolkodik! Mindegy, hogy síktábla vagy 3D (hullámos kivitel), a rendelkezésre álló típusok között megtalálhatók a játszóterekhez ajánlottaktól az ipari területekre ajánlottakon át, az érzékeny területeknél alkalmazhatókig.

Megbízható

Az egyik legnagyobb referenciánknál, azaz a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél két kerítés típus, az AXIS C és az AXIS D táblák találhatók meg, melyekre az egyes részeken TIGRE NATO drót lett felszerelve és DIRICKX Alliance és ALLIX kapukkal lett kiegészítve. Ezek együttesen segítik a repülőtér zökkenőmentes működését, valamint védik a területet a nem kívánatos behatolástól. Ebben a projektben fontos volt az egységesség, a biztonság, ezért kerültek ezek a típusok kiválasztásra. Az AXIS C táblákból 30 km, míg az AXIS D táblákból 4 km került telepítésre, az egyes szakaszokon betonlábazattal kiegészítve. Nem volt elhanyagolható szempont a kerítés színválasztéka sem, hiszen a repülőtér legnagyobb részére RAL6005, zöld kerítést telepítettünk, míg máshová az előírásoknak megfelelően piros és fehér szín került kiválasztásra a RAL skáláról. Könnyen telepíthető kerítés, mely nem tartalmaz csavarokat, egyedülálló oszlop-tábla kapcsolódási kialakításának köszönhetően a kerítés szétbonthatatlan.

Időtálló

A termékcsalád mindegyike megbízható és időtálló, gyártási eljárásának köszönhetően 10 év felületvédelmi garanciát tudunk biztosítani.

Az itt felsorolt kerítések közül az AXIS M megfelel az NF EN 10244-2 és EN 10245-4 szabványoknak, továbbá az AXIS S, AXIS C, AXIS SR, AXIS D és AXIS DR táblák mindegyike megfelel az NF EN 10244-2, EN 13438 és EN 10223-7 szabványoknak.

Sokoldalú

A lehetőségeket tekintve kétségkívül az AXIS termékcsalád nagyon sok megoldást kínál! Nem csak a tábláknak, hanem a hozzájuk tartozó oszlopoknak is több típusa, azaz AXIS, AXOR, AXYLE és REX oszlopok állnak rendelkezésre, így minden tábla a hozzá legmegfelelőbb oszloppal kerülhet telepítésre. Az oszlopok betonozva, talppal ellátva, vagy oldalfalon rögzíthetők, mindegyik táblához betonlábazat, a LIXO belátásgátlók meghatározott típusai és szögesdrót is kérhetők. Bizonyos szintű sérülés esetén rendelkezünk javító oszlopokkal, melyekkel a sérült kerítés könnyedén javítható.

Referenciáink

A több mint 20 év alatt összegyűlt referencia közül típusonként emeltünk ki néhányat:

AXIS S: MOL játszótér (Velence); Játszótér (Göd); Játszóterek (Budapest XVIII. kerület)

AXIS M: ELYSIUM Luxuslakópark projekt (Budapest); Zolmat (Budakeszi)

AXIS C: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér; EON Trafóállomás (Ajka); Blackprint nyomda (Budapest)

AXIS SR: MTV Székház (Budapest); Autóklub Állomás (Budapest)

AXIS D: PEPCO (Gyál); EXEDY (Tatabánya)

AXIS DR: Szegedi Ifjúsági Sportcentrum (Szeged); OLLÉ Sportpályák (Budapest); The British International School (Budapest)

A tervezők munkájának megkönnyítése érdekében DWG rajzok állnak rendelkezésre, melyek már weboldalunkról is letölthetők.

Műszaki adatok és ajánlások
az egyes termékeknél találhatók az alábbi linken: https://keritesvilag.hu/hu/26-keritestablak

Színeket tekintve a RAL skála 200 színéből választhat, de a matt és textőrált színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően. Továbbá lehetőség van eltérő színű kerítés és oszlop rendelésére is.

Kérdéseivel és még több tájékoztatásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz a fenti elérhetőségeken vagy keresse fel a www.keritesvilag.hu vagy www.dirickx.hu weboldalunkat!

Budapest, 2020. július

Üdvözlettel:

                                                                                                         

A DIRICKX Kerítés Kft. csapata