Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-70-775-0940

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

Kedves Ügyfeleink!

Ebben az évben közösen ünnepeljük meg a DIRICKX vállalat 100. évfordulóját, s e nagyszerű esemény okán 2021. szeptember 17-én, pénteken cégünk zárva tart. Ezen a napon sem az irodákban, sem a raktárunkban nem fogadunk ügyfeleket.
2021. szeptember 20-ától ismét a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

Üdvözlettel:
a Dirickx Kerítés Kft. csapata

 


FELHÍVÁS!

Kedves Ügyfeleink, leendő Ügyfeleink!

2021.05.17. hétfőtől ismét fogadjuk Ügyfeleinket irodánkban, raktárunkban, valamint bemutató termékeinket is megtekinthetik udvarunkon!
Elsődleges feladatunk a munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink egészségének védelme, ezért kérjük az előírt intézkedések betartását:
- Belépés a cég területére kizárólag maszkban lehet és tartani kell a minimum 1,5m távolságot!
- A céghez érkező vendégek az udvaron elhelyezett mobil toalettet használhatják.
- Kerüljük továbbra is a kézfogással történő üdvözlési módot!

Köszönjük megértésüket!
A Dirickx Kft. csapataDirickx, a vezető francia kerítés- és kapugyártó vállalkozás, ismerje meg a következő 360⁰-ban mozgatható videó által (Nyelv: francia)

https://www.youtube.com/watch?v=rkSElJWAg9A&feature=youtu.beKedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink!

A megvásárolt kerítésekre telepítést 100 folyóméter felett vállalunk!

Szakmai tanácsainkkal természetesen minden esetben ellátjuk Önöket és biztosítjuk a telepítéshez szükséges műszaki rajzokat, dokumentációt!

Köszönjük megértésüket! 
A Dirickx Kft. csapata 

Kedves Vásárlóink!

Új acél merevítő bordát ajánlunk a LOOKX kerítés léceihez, mivel a LOOKX kerítés természetes anyagokból készült (50% fa), ebből adódóan a léc elhajolhat, eldeformálódhat a környezeti hatások, valamint a talaj miatt, amelyre telepítve lett.

A jelenség bekövetkezésének elkerülése érdekében a következő telepítési módot javasoljuk:

1. Használjanak távtartót, hogy ezzel betartsák az oszlopok közötti távolságot és hagyjanak elegendő helyet a lécek között, hogy lehetővé tegyék a fa tágulását. (Referenciaszáma: CM700010)

2. Az új acél merevítő bordát az egymásra épített lécek közül a legalsótól 1m magasságig minden léc belső mélyedésébe is el kell helyezni (a dekor anyagok, mint gabion panelek, ill. rácsos panelek között nem kell távtartót elhelyezni).

Az új acél merevítő bordát külön értékesítjük.

Bővebb információt a LOOKX Trandy és LOOKX Cottage termékek letöltés fülénél találhatók, illetve kérdés esetén keressék értékesítőinket!

 

 

Legújabb termékeinkről most már facebook oldalunkon is értesülhet:
https://hu-hu.facebook.com/keritesvilag.dirickxkeriteskft/TERVEZZE MEG SAJÁT ÉS EGYEDI KAPUJÁT AZ ONLINE KAPUTERVEZŐ SEGÍTSÉGÉVEL!

ONLINE KAPUTERVEZŐ a http://configurateur-portails.dirickx.fr/ oldalon. Megtervezheti saját szabadonfutó kapuját, úszó tolókapuját, egy vagy kétszárnyú kapuját, vagy személybejárati kapuját.
(Amennyiben szükséges, kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a tervező használatában.)