Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-336-3100

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group
Dirickx, a vezető francia kerítés- és kapugyártó vállalkozás, ismerje meg a következő 360⁰-ban mozgatható videó által (Nyelv: francia)

https://www.youtube.com/watch?v=rkSElJWAg9A&feature=youtu.be

 

FELHÍVÁS!


A koronavírus járvány erősödése miatt 2020.11.05-től kizárólag előre egyeztetett időpontban léphetnek ügyfeleink, leendő ügyfeleink és partnereink a cég területére! Kérünk minden, a vállalkozás telephelyére érkezőt, hogy indulás előtt vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36-1-336-3100 vagy ha ismeri a területi képviselő telefonszámát, akkor azon telefonáljon időpont egyeztetés céljából. Maszk használata mindenkinek kötelező, anélkül nem lehet a telephelyre belépni!
Maradjunk egészségesek!
Megértésüket köszönjük!

A Dirickx Kft. csapata


 

F E L H Í V Á S !

Kedves Ügyfeleink és leendő Vásárlóink!

Az alábbi intézkedések a már meglévő ügyfelekre, leendő vásárlókra, beszállítókra és minden, a Dirickx Kerítés Kft területére belépni kívánó személyre vonatkoznak!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 koronavírus megjelenése során kialakult helyzet miatt az alábbi intézkedéseket vezetjük be cégünknél, és kérünk mindenkit, hogy a vírus terjedésének megfékezése érdekében tartsák be az alábbiakat:

A megrendeléseket továbbra is fogadjuk, az ajánlatkéréseket folyamatosan kidolgozzuk és ajánlatainkat küldjük Ügyfeleinknek, valamint online és telefonos elérhetőségeinken kapcsolatban maradunk Önökkel!

A megrendeléseket és ajánlatkéréseket a dirickx@dirickx.hu e-mail címen, a +36-1-336-3100 telefonszámon, valamint weboldaldaink erre kialakított felületein fogadjuk!

Bemutató termünk a járvány enyhüléséig zárva tart, ezért megkérjük Önöket, hogy weboldalainkon, azaz a www.keritesvilag.hu és www.dirickx.hu oldalakon tájékozódjanak termékeinkről, vagy keressenek minket az alábbi elérhetőségeken: E-mail: dirickx@dirickx.hu, telefon: +36-1-336-3100.

A személyes kontaktus csökkentése érdekében az Ügyfelek csak előre megbeszélt időpontban, kizárólag termék elszállítás miatt léphetnek be a cég területére!

 Megkérjük Önöket, hogy:

-          bármilyen felsőlégúti tünetekkel, lázasan, köhögéssel ne jöjjenek irodánkban és raktárunkba! A kiszállítandó termék kiszállításának lehetőségét telefonon egyeztessék munkatársainkkal, akik a lehetőségekhez mérten azonnal intézkednek!

-          Érkezés után azonnal mossanak kezet az elhelyezett fertőtlenítő szappannal, illetve használják a kézfertőtlenítőt! Mellőzzük a kézfogást és egyéb érintéssel járó üdvözlő formákat!

-          Ügyfeleink a kihelyezett mobil toalettet használhatják.

-          A készpénzes fizetést a járvány enyhüléséig szüneteltetjük irodánkban, ezért megkérjük Önöket, hogy a megvásárolt termékeket banki átutalással fizessék az ajánlatban meghatározott megállapodásnak megfelelően!

-          A Dirickx Kft részére küldendő számlákat kérjük elektronikus formában és postai úton szíveskedjenek elküldeni!

Raktárkészletünk feltöltése folyamatos, azonban az országok között fennálló szigorítások és esetleges korlátozások miatt csúszások előfordulhatnak, ilyen eset előfordulása esetén értesítjük Önöket, de szíves megértésüket is kérjük!

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a mostani nehéz időszakot a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel vészeljük át, ehhez kérjük az Önök megértését és szíves együttműködését!

Budapest, 2020. március 13.

Köszönettel:  
A DIRICKX Kerítés Kft. csapata

 

 

Kedves Ügyfeleink!


Raktárunk hétfőtől péntekig 8:00 órától 16:00 óráig van nyitva!
Árukiadás kizárólag ebben az időtartamban lehetséges.
16:00 óra után nincs árukiadás!


Köszönjük megértésüket!

A Dirickx Kft. csapataKedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink! 

A megvásárolt kerítésekre telepítést 100 folyóméter felett vállalunk!

Szakmai tanácsainkkal természetesen minden esetben ellátjuk Önöket és biztosítjuk a telepítéshez szükséges műszaki rajzokat, dokumentációt!


Köszönjük megértésüket! 


A Dirickx Kft. csapata 

Kedves Vásárlóink!

Új acél merevítő bordát ajánlunk a LOOKX kerítés léceihez, mivel a LOOKX kerítés természetes anyagokból készült (50% fa), ebből adódóan a léc elhajolhat, eldeformálódhat a környezeti hatások, valamint a talaj miatt, amelyre telepítve lett.

A jelenség bekövetkezésének elkerülése érdekében a következő telepítési módot javasoljuk:

1. Használjanak távtartót, hogy ezzel betartsák az oszlopok közötti távolságot és hagyjanak elegendő helyet a lécek között, hogy lehetővé tegyék a fa tágulását. (Referenciaszáma: CM700010)

2. Az új acél merevítő bordát az egymásra épített lécek közül a legalsótól 1m magasságig minden léc belső mélyedésébe is el kell helyezni (a dekor anyagok, mint gabion panelek, ill. rácsos panelek között nem kell távtartót elhelyezni).

Az új acél merevítő bordát külön értékesítjük.

Bővebb információt a LOOKX Trandy és LOOKX Cottage termékek letöltés fülénél találhatók, illetve kérdés esetén keressék értékesítőinket!

 

 

Legújabb termékeinkről most már facebook oldalunkon is értesülhet:
https://hu-hu.facebook.com/keritesvilag.dirickxkeriteskft/TERVEZZE MEG SAJÁT ÉS EGYEDI KAPUJÁT AZ ONLINE KAPUTERVEZŐ SEGÍTSÉGÉVEL!

ONLINE KAPUTERVEZŐ a http://configurateur-portails.dirickx.fr/ oldalon. Megtervezheti saját szabadonfutó kapuját, úszó tolókapuját, egy vagy kétszárnyú kapuját, vagy személybejárati kapuját.
(Amennyiben szükséges, kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a tervező használatában.)