Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-70-775-0940

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

A DIRICKX cég megkapta az ISO 9001:2000 tanúsítványt

A DIRICKX cég megkapta az ISO 9001:2000 tanúsítványt, amely az ISO 9002 egyszerûsített változata. AZ ISO 9001:2000 okmány még inkább elõtérbe helyezi a fogyasztó szempontjait és a szolgáltatásokat szigorúbban szabályozza.

E tanúsítvány megszerzése a DIRICKX cég minõségpolitikájának biztosítéka, mely alapján folyamatosan magas minõségi követelményeknek megfelelõ termékeket, megoldásokat kínál piacának.

A magas minõségi színvonalat a dupla felületkezelés biztosítja. A kerítések alapja a jó minõségû acélhuzal. Erre horganyréteg kerül, majd magas hõmérsékleten porszórják. A különleges bevonat az acélhuzal teljes felületén tapad, így nem válik le az idõk során, a víz nem folyhat alá és nem indíthatja meg az acél korrózióját.
Ennek köszönhetõ, hogy kerítésrendszereinkre 10 év garanciát tudunk vállalni.

Tájékoztató dokumentum a termékeknél a Letöltés résznél található.

QUALIBATA Qualibat független, francia szervezet, mely az összes építőipari céget felöleli. Célja, hogy az üzleti partner kiválasztásával kapcsolatos döntést megkönnyítse.

 

COFACE RATINGCégünk elnyerte az üzleti partnereket minősítő lehető legjobb besorolást.


INNOVATION TROPHY47 szabadalom, 33 márkanév, 18 modell 4 év alatt - ez a teljesítmény eredményezte, hogy 2008-ban a cég elnyerte az INPI Innovációs Díjat.