Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36-1-336-3100

E-mailt küldök

Hírlevél

Dirickx Group

Első benyomásunkat egy épületről a kerítés adja, ezért a védelmen, a terület határainak jelzésén túl esztétikai szerepe is van. Nagyon fontos, hogy minden típusú épülethez, minden környezethez kiválasszuk a hozzá leginkább alkalmazkodó kerítéstípust.

A Dirickx kerítések gyáraknak, ipari területeknek, fokozott biztonságot igénylő objektumoknak (pl. repülőtér) nyújtanak stabil, biztonságos, ugyanakkor esztétikus megoldást. A befektetés megtérül, hiszen a magas minőségi gyártási folyamatnak köszönhetően a kerítések tartósak, további kezelést nem igényelnek.

A hagyományos tekercses kerítéseken túl többféle, egyedi megjelenést kölcsönző, táblás kerítés áll rendelkezésre. A kerítésrendszerek jellemzője a biztonsági tábla-oszlop, rögzítő nélküli csatlakoztatás, azaz a kerítésrendszer megbonthatatlan. A széles termékskálának köszönhetően minden típusú épület megfelelően biztonságos körülkerítése megoldható.

Ezt bizonyítják referenciáink is, melyek közük kiemelkedik a Liszt Ferenc Repülőtér, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Televízió és a neves játékgyártó bázisa Nyíregyházán.

Bővebb információt ide kattintva talál kedvelt táblás kerítéseinkről